KIP TURVAVYÖPÄIVÄ

Kokkolan Suurteollisuusalueella järjestetään työturvallisuusasioihin keskittyvä KIP Turvavyöpäivä. Tapahtuma on suunnattu suurteollisuusalueen työntekijöille

KIP Turvavyöpäivä -tapahtuman järjestelyistä vastaa Kokkola Industrial Parkin KIP Turvallisuustyöryhmä. Työryhmän tavoitteena on alueturvallisuuden jatkuva kehittäminen. Työryhmä suunnittelee ja toteuttaa alueen yrityksiä yhteisesti koskevia viranomaisten asettamia vaatimuksia sekä synergiahyötyjä tuottavia kehittämishankkeita. Yhteistyön kehittymisen myötä Kokkolan suurteollisuusalueen turvallisuuskäytänteet ja -vaatimukset ovat selkeästi yhtenäistyneet. Yhteiset säännöt helpottavat myös valvontaa.

Turvallisuuden kehittämisen hyväksi tehtävä työ on enimmäkseen aika vakavaa: isoista, tärkeistä ja lakisääteisistä asioista sopimista. KIP Turvavyöpäivä on hieman kevyempi tapa tuoda KIP:n alueen turvallisuusyhteistyötä ja jokapäiväistä turvallisuutta lähemmäksi alueella työskenteleviä. Päivien antia ovat mm. telineturvallisuus, putoamissuojaus, työssäjaksaminen, työhyvinvointi sekä työvaatetus ja suojaus. Osallistujilla on mahdollisuus myös kokeilla pyörähdysauton kyydissä olemista, testata kännilaseja sekä päästä kehonkoostumismittaukseen. Piha-alueilla mukana myös KIP:n alueen tehdaspalokunta sekä ensihoito. Ensihoito esittelee omalla pisteellään mm. suuronnettomuustelttaa.  

Lisää tapahtumasta alkuvuonna 2023!